Každý, kdo začíná se životaschopným podnikatelským nápadem, se může určitě vydat na cestu úspěchu i v době pandemie – franšízing může být dobrou volbou. Zde mohou zakladatelé zjistit, proč se nyní může vyplatit založit vlastní podnikání.

Existuje mnoho argumentů ve prospěch založení společnosti a začít podnikat uprostřed krize 

Založení uprostřed Coronové krize? Mnozí nejprve odmítnou. Protože právě teď se zdá na první pohled důležité neriskovat a zůstat v bezpečném přístavu stálého zaměstnání. Ale ani to už není opravdu bezpečné. Mnoho průmyslových odvětví pracuje na zkrácenou dobu a mnoho pracovních míst bude dlouhodobě ohroženo. V závislosti na oblasti jejich činnosti jsou některé společnosti obzvláště těžce zasaženy poklesem tržeb způsobeným krizí. 

Najděte odvětví s potenciálem

Nejprve je důležité sledovat potřeby trhu a nechat se inspirovat. Některá odvětví podnikání, jako je gastronomie, mají v současné době poměrně špatné počáteční podmínky, zatímco jiná zažívají boom. Na vzestupu je například zajištění bezpečnosti práce a hygienické podmínky na pracovištích zaměstnavatelů. Ti kladou na tento obor velký důraz díky Covidu 19, který je stále aktuální. Velkým rizikem je přijít o zaměstnance z důvodu nutné karantény v případě, že byly v kontaktu s nakaženým člověkem. Takto se může stát, že přijdete o tyto své zaměstnance ze dne na den. Výroba i služby budou najednou ochromené a podnikatelé ztratí své příjmy. BOZP je odvětví, které tady bude i přes vládní nařízení a omezení dále fungovat pro zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví na pracovištích.

Využijte krizi jako příležitost

Coronová krize není důvodem k pozastavení snu o Vašem vlastním podnikání, o vlastní firmě. Existuje dostatek obchodních modelů, které nejsou pandemií ovlivněny, jako je franšízový model EXTÉRIA MARKET, který se zaměřuje na bezpečnost a ochranu zdraví zaměstnanců na pracovištích, i co se týká hygienických podmínek. Nemusíte být ten odborník (bezpečák). V tomto franšízovém konceptu může velmi dobře uspět podnikatel, který má obchodního ducha, a dokáže nadchnout svůj tým obchodníků, a tím si zajistí dostatek smluvních partnerů v regionu. Tento koncept má hlavní výhodu ve vyvolání potřeby u klientů, která je touto krizí zajištěna. Podnikatelé si potřebu uvědomují a chtějí mít zajištěné BOZP od profesionální firmy. Tento koncept se odlišuje od konkurence na trhu v BOZP, díky tomu úspěšně 7 let roste. Kontaktujte nás pro více informací a pak se rozhodnete, zda je to správný krok pro Vaše nové podnikání a tvoření pasivního příjmu.

Pokud chcete vědět, jak se osamostatnit a získat licenci na provozování značky EXTÉRIA MARKET ve Vašem městě, kontaktujte Ing. Lucii Šimíkovou na telefonu 702 036 721, nebo vyplňte níže informativní formulář a my Vám poskytneme podrobnější informace.

Další informace o franšízovém konceptu EXTÉRIA MARKET najdete zde:

Všechny články

Chcete mít svůj EXTÉRIA MARKET ve vašem městě?Zanechte nám kontakt, nebo zavolejte: 602 232 532