Dva roky pandemie a restrikcí státu byly složité pro všechny oblasti, nás ovšem tato zkouška pouze utvrdila v tom, že EXTÉRIA MARKET je koncept stabilní a potřebný v jakékoliv době. S EXTÉRIA MARKET jdeme neustále dopředu a snažíme se rozvíjet a zdokonalovat naše služby, ale i místa působení.

Franšíza přináší lidem jistotu v podnikání

Kdy jindy než v této době by lidé měli investovat své peníze tam, kde se jim po čase zhodnotí? Zájem o franchising s EXTÉRIA MARKET v tomto roce vzrostl. Lidé hledají něco svého, chtějí rozjet vlastní byznys a být sami sobě šéfem. Náš produkt jim přináší jistotu, minimální riziko a další výhody franchisingu s námi.

Novinky v EXTÉRIA MARKET

Neustále rozšiřujeme nabídku našich služeb a snažíme se klientům nabídnout nejen BOZP a PO, ale také služby v oblasti životního prostředí a ekologie na pracovišti. Nejen, že tím zvětšujeme nabídku pro klienty, ale také tvoříme nový druh příjmu pro naše franšízanty.

Dále pracujeme na novém projektu s názvem EXTÉRIA PARTNER, o kterém se již brzy dozvíte více informací.

Přečtěte si také: Jak obchodování s námi vlastně vypadá?

Nové franšízy

V tomto roce se nám také podařilo uzavřít smlouvy se třemi novými franšízanty, kteří otevřou své pobočky v Čechách na začátku nového roku.

V nejbližších dvou letech bychom rádi otevřeli dalších 10 nových poboček EXTÉRIA MARKET. Konkrétně hledáme franšízanty v Brně, Zlíne, Plzni či Pardubicích a dalších městech. Nechceme ale zůstat jen na území Česka, ale rádi bychom expandovali do EU. Aktuálně se pečlivě připravujeme na vstup do Polska, který chystáme v příštím roce.

Pokud se chcete přidat do našeho týmu a růst spolu s celým konceptem EXTÉRIA MARKET, neváhejte. Kontaktujte naši country manažerku Ing. Beatu Annu Filipí na tel. čísle +420 602 232 532, nebo vyplňte níže uvedený kontaktní formulář a my vám poskytneme podrobnější informace.

franšíza, franchiza, franchise, franchising, extéria, co je franšíza, frenšíza, franchising nabídka

Všechny články

Chcete mít svůj EXTÉRIA MARKET ve vašem městě?Zanechte nám kontakt, nebo zavolejte: 602 232 532