Neustále odkládáte investování na dobu, kdy budete mít více finančních prostředků. Je tohle i váš případ? Pak se chováte stejně, jako kdybyste řekli: „Začnu sportovat, až budu ve formě“. Takže vlastně nikdy. Nejdůležitější totiž je s investováním začít, klidně i s pár stokorunami měsíčně. Neodkládejte proto investování na později, začněte hned.

Investujte své peníze, aby neztrácely na hodnotě

Nešetřete na auto, nový notebook nebo nejnovější Iphone. Všechny tyto položky totiž časem ztrácí na své hodnotě. Vlastnit byste měli taková aktiva, která se časem naopak zhodnocují. To, co v průběhu času ztrácí svou hodnotu, bychom si měli pronajímat nebo kupovat z druhé ruky, nikoliv za plnou cenu.

Začněte podnikat ve stabilním odvětví 

Nemusíte si hned kupovat nový byt za miliony, abyste z jeho pronajímání mohli následně těžit. Začněte v oblasti, ve které máte větší jistotu, že vaše investice nepřijdou vniveč. Zkuste investovat třeba do podnikání formou franšízy. Například franšízový koncept společnosti EXTÉRIA MARKET je skvělou příležitostí, jak investovat své úspory tam, kde budou v bezpečí, a navíc se časem zhodnotí. Jedná se totiž o podnikání v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a požární ochrany (PO), která se i v době pandemie ukázala jako velmi stabilní. Bezpečnost práce je totiž zákonem stanovená povinnost pro všechny firmy a podnikatele, kterou musí splňovat a dodržovat. V opačném případě jim totiž hrozí nemalé finanční pokuty. Můžete se tak spolehnout na to, že zájem o služby v oblasti BOZP a PO tady bude vždy, bez ohledu na epidemickou situaci, vyšší nezaměstnanost nebo třeba rostoucí inflaci.

Franšíza vás v tom nenechá

Franchising přináší pro nováčka v podnikání řadu výhod. Tou hlavní je především možnost otevřít si franšízovou pobočku pod známou a již zavedenou značkou. Být totiž součástí úspěšného brandu, který poskytuje jedinečné know-how, stabilitu v konkurenčním prostředí a minimální počáteční náklady, je skvělou startovací pozicí pro všechny začínající podnikatele, kteří mají strach z neznámého a do začátku potřebují trochu té jistoty. A právě od toho je tu franšízová síť EXTÉRIA MARKET, která je začínajícím podnikatelům stále k dispozici, poskytuje jim odbornou pomocporadenství v oblasti BOZP a PO. Nic vám tak nebrání začít si plnit své podnikatelské sny, aniž byste se museli obávat o svoji budoucnosti.

Chcete také začít podnikat, ale bojíte se velkých počátečních výdajů a nestabilního podnikatelského prostředí? Zkuste to formou franšízy.

Pro více informací kontaktujte ředitelku franšízové sítě Ing. Lucii Šimíkovou na tel. čísle +420 702 036 721 nebo vyplňte níže uvedený kontaktní formulář.

Přečtěte si další tipy, do čeho se vyplatí investovat:

Všechny články

Chcete mít svůj EXTÉRIA MARKET ve vašem městě?Zanechte nám kontakt, nebo zavolejte: 602 232 532